Clémens Riepma

Naast (online) marketeer en creatieve tekstschrijver is hij ook actief op het gebied van kunst en cultuur. Als ondernemer werkt Clémens vanuit CLIZZAY’S World in Lelystad samen met diverse partijen aan mooie evenementen en muziekgerelateerde projecten. Zijn expertise? De ‘urban cultuur’; met hiphop beats, rappen, graffiti en sport weet hij de jeugd te verbinden en hun talenten te ontwikkelen.

YouTube is een schitterend kanaal waar hij al jaren gebruik van maakt. Hij was enkele maanden na de lancering al actief was op YouTube. Zijn liefde voor hiphop muziek zorgde ervoor dat hij menig videoclip van zijn favoriete artiesten kon (terug)kijken op een plek waar alles mooi verzameld was.

Clémens gebruikt YouTube voornamelijk om zijn behoefte aan entertainment te voeden. En dan voornamelijk (rap)muziekgerelateerde content. Denk aan videoclips, freestyles, interviews, podcasts, live-uitvoeringen en documentaires.

“Mijn top-10 bestaat uit een willekeurig – maar zeer zorgvuldig – samengesteld lijstje van muziekbeelden die mij het meest zijn bijgebleven door de jaren heen. Daarnaast zitten er ook enkele vrij recente video’s tussen. Anyways, enjoy the ride!”

– Clémens
Clémens Riepma | Curator | unusual.tv | Lelystad
Clémens Riepma (© eigen afbeelding)

Clémens selectie