Verkocht

Birdielaan 4

8231AV, Lelystad
€695,000 k.k.
Uw makelaar
Angenita Last

Bouwjaar
2002m2
Wonen
130m2
Kamers
4
Perceel
200m2

Omschrijving

Altijd op vakantie zijn, maar dan in uw eigen villa!
Die droom kan nu werkelijkheid worden.

huiSter makelaar biedt u aan, deze schitterende vrijstaande zeer ruime villa gelegen op een dubbele kavel van 1278m2 aan de rand van het Flevo Golf Resort te Lelystad’. 

De villa van ca. 436m2 (gebruiksoppervlak) beschikt o.a. over 4 slaapkamers, 2 luxe badkamers en een wellness ruimte van 122 m2 met een inpandig zwembad en een royale nieuwe 5 persoons- sauna. De heerlijke tuin met zonneterrassen en een mooie vijver biedt privacy, maar ook uitzicht op de golfbaan. Door de ligging ervaart u rust en ruimte en kunt u tot in de allerlaatste uurtjes van de dag van de zon genieten. Uw auto’s rijdt u naar binnen in de dubbele inpandige garage met op afstand bedienbare garagedeuren, of parkeert u op eigen terrein onder de carport.

Het Golf Resort ligt aan een schitterende A status 18 holes golfbaan én aan het Zuigerplasbos. Het IJsselmeer ligt op loop- of fietsafstand. Hier vindt u volop watersportmogelijkheden, meerdere jachthavens, het IJselmeer- strand en diverse restaurants en terrassen. Ook Batavia Stad ligt op korte afstand.

Wat is het hier fantastisch wonen!

Kenmerken